Contact

Neem contact met me op

Het is fijn als je vragen hebt, om contact op te nemen. Dat kun je doen door één van de onderstaande opties te kiezen. Als je contact met me opneemt, krijg je altijd dezelfde dag antwoord. Mijn praktijk (het bezoekadres) bevindt zich in de prachtige omgeving van Castricum, nabij bos en strand. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in een heerlijke, groene omgeving. Een fijne plek om voor of na een sessie nog even in de natuur te zijn.

E-mail

info[at]liesbethvanbreemen.nl
Om spam te reduceren, vul je zelf even een @ in voor [at].

Oriënterend gesprek

Plan een oriënterend gesprek en kies een datum en tijd, die jou goed uitkomen. Het oriënterend gesprek is altijd kosteloos.

Kom langs

Het Oude Administratiegebouw
Oude Parklaan 111
1901 ZZ Castricum

Laat wat van je horen

Contactformulier

Routebeschrijving vanuit Amsterdam
Volg de A9 vanuit Amsterdam naar Alkmaar en neem afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203) op, richting Uitgeest-Castricum. Sla linksaf bij afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het Landgoed Duin en Bosch op. Op het terrein volgt u de groene borden met witte letters 'Oude Parklaan 60 - 149'. U parkeert uw auto op de P 'Oude Administratiegebouw' en loopt naar het gebouw met het witte kerktorentje, waar u moet zijn.

Routebeschrijving vanuit Alkmaar
Via de provinciale weg (N203), afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op. Via de A9, afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203), richting Uitgeest/Castricum.
Linksaf bij afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de rotonde slaat u de eerste weg linksaf het Landgoed Duin en Bosch op. Op het terrein volgt u de groene borden met witte letters 'Oude Parklaan 60 - 149'. U parkeert uw auto op de P 'Oude Administratiegebouw' en loopt naar het gebouw met het witte kerktorentje, waar u moet zijn.

Met de trein
Neem bij station Castricum de uitgang naar de achterzijde van het station en sla na de trap van het station direct rechtsaf. Loop langs de parkeerplaatsen en volg de Duinenboschweg. U ziet dan na circa 10 minuten een wit kerkje aan uw linkerhand en daarna ziet u Het Oude Administratiegebouw.