E-coaching, online-coaching

Nu beschikbaar: E-coaching, online-coaching

Op dit moment zit ik achter mijn laptop, thuis. Te overdenken hoe onze wereld zo enorm veranderd is door het Coronavirus. Na mijn eerste shock en ‘o, help wat nu’ ben ik gaan kijken hoe ik met deze situatie om kan gaan, met de nodige uitdagingen én kansen. Ik beschik over een enorme gereedschapskist over ‘hoe omgaan met angst en stress’, ‘handelen en communiceren als het lastig is’, geleide meditaties en meer. Alles om je mentaal zo goed mogelijk in balans te houden, gebruik te maken van jouw hulpbronnen en je eigenheid vast te houden in deze roerige tijden.

E-coaching, online-coaching

Vanaf maandag 23 maart a.s. maak ik het mogelijk om je online te begeleiden via Zoom.us. In deze tijd van onzekerheid, verwarring en voor velen ook stress blijf ik coachen. Dat doe ik via online-coaching sessies en zoveel mogelijk vanuit mijn praktijk. Misschien heb je er in deze tijd juist nog meer behoefte aan om je bewust te worden van jezelf, oude patronen en jouw eigen behoeften. De ontstane situatie dwingt ons om stil te staan, naar binnen te gaan bij ons zelf en te kijken naar wat écht belangrijk is.
Op dit moment worden er veel nieuwe technologieën aangeboden, waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Ik heb geoefend, alles uitgeplozen en getest, waardoor de persoonlijke coaching in één-op-één gesprekken doorgang kan vinden.

Hoe werkt E-coaching, online-coaching?

Om een sessie te kunnen houden, heb je een aantal dingen nodig: een laptop of smartphone én een videoprogramma om elkaar te kunnen ‘zien’.

Voor videobeeld op je laptop:

In je browser zoek je naar de download voor Zoom.us en downloadt de Zoom Client for Meetings. Deze installeer je op de computer, zodat jij en ik de camera en microfoon kunnen gebruiken en ons scherm kunnen delen met elkaar.

Voor op je smartphone : Je gaat naar de App-store (iPhone) of Google Playstore en downloadt de app Zoom Client for Meetings.

De online-coaching sessie

Je krijgt van mij een uitnodiging voor een online-coaching sessie, die ziet er zo uit:

729904952 453763 is inviting you to a scheduled Zoom meeting. 
Join Zoom Meeting 
https://zoom.us/j/451126538?pwd=T04wMTJVMUdYZWFkMktkelV0SW5JQT09 
Meeting ID: 451 126 538 
Password: 019635 (voorbeeld)

Je klikt op de link en voert desgevraagd het password in. Kies voor ‘met videobeeld’ en zet jouw microfoon aan, zodoende kunnen wij elkaar horen en zien. Graag  5 á 10 minuten voor de geplande tijd inloggen om nog even de verbinding te testen en alvast contact te maken. En de coachingsessie kan beginnen!

→ Wil je nog een instructievideo, kijk dan via deze link op Youtube. En natuurlijk kan ik je altijd bijstaan via Whatsapp.