Trainer

Trainer: inspireren, motiveren en (aan)raken

Als je mij zou vragen wat ik het fijnst vind aan trainer zijn, dan is het het moment waarop mensen een inzicht krijgen en ze een beweging ervaren in zijn of haar leerproces. Individueel leren, met ondersteuning van het groepsproces:  echt waardevol! Een muntje, waardoor de jackpot valt. Mensen inspireren, motiveren en raken is wat mij beweegt als trainer. Ik ben een bevlogen trainer die met aandacht voor de groep, zorg draagt voor het individuele leerproces. In de trainingen kom je mijn harte-werk met opstellingen ook zeker tegen. 

Plan een oriënterend gesprek!

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw team of organisatie kan betekenen? Plan een oriënterend gesprek om elkaar te spreken over waar jij begeleiding bij zoekt. Dat kan door te bellen op 06-53593452. Of plan gelijk een oriënterend gesprek. Klik op onderstaande knop en kies een datum en tijd, die jou goed uitkomen. Het oriënterend gesprek is altijd kosteloos.

Organisatie-opstellingen in teams

Net als bij individuen kun je ook systemisch kijken naar organisaties, teams en medewerkers. Ik begeleid managers en teams bij transitieprocessen, specifieke problematiek zoals langdurig ziekteverzuim, projecten en strategische besluitvorming. In op maat gemaakte trainingen, met een workshop karakter, brengen we helderheid en visie samen naar een hoger niveau. Nog een voordeel: de verkregen inzichten zijn meteen praktisch toepasbaar.

  • Heb je weleens ervaren dat er vaak conflicten of een hoog ziekteverzuim is binnen jouw organisatie/team/afdeling en zou je willen weten hoe dat komt?
  • Merk je in jouw werk, werkplek of op de afdeling waar je werkt dat doelen vaak niet gehaald worden en wat zou er gebeuren als je dit patroon kunt doorbreken?
  • Wie werkt er structureel over of misschien heb je een collega of vriendin die vaak nog even doorgaat of werk mee naar huis neemt? Hoe zou het zijn als je daar meer balans in weet te brengen?
  • Zou je willen weten hoe je dat kunt doorbreken?
  • Of misschien zie je wel de collega’s die de kantjes er bij af lopen? Zou je inzicht willen in wat daar mogelijk aan ten grondslag ligt?
  • Herken je het dat je je weleens groter of kleiner maakt op het werk en zou je willen weten hoe dat komt?
  • Ken je het dat je aan een project of in een team werkt wat helemaal niet lekker loopt en zou je willen ontdekken hoe dat komt? Of misschien wel precies andersom: je werkt in een project of team en hoe gaaf zou het zijn om te ontdekken waarom dat nou zo lekker loopt?