Workshops

“Grip op je brein….. “

Vol hoofd? Snel verveeld of overprikkeld? Zeg je vaak ‘ja’ en wil je eigenlijk ‘nee’ zeggen?

krijg in één dag meer controle over jouw gedachten en emoties!

Wist je dat we per dag 70.000 gedachten hebben? En dat ruim 70% van deze gedachten negatief is? …. Wist je ook dat we ruim 98% van alle gedachten van gisteren, vandaag gewoon weer opnieuw denken? En dat al deze – onbewuste – gedachten emoties creëren en ons gedrag bepalen? Vanuit deze gedachten en emoties komen wij in actie, of niet…
Vraag je je wel eens af: ‘wat staat mij in de weg om te zijn wie ik wil zijn? Of om te doen wat ik wil doen?’

  • Ken je het dat je snel verveeld of juist overprikkeld raakt?
  • Ben je snel vermoeid of heb je schommelingen in je energieniveau?
  • Begin je ergens enthousiast aan en maak je het niet af?
  • Wil je voor jezelf beginnen en lukt het je maar niet om de eerste stap te zetten?
  • Is het tijd om te stoppen met je aan te passen, dus zeg je vaak ‘ja’ en wil je eigenlijk ‘nee’ zeggen?
Is deze workshop iets voor jou?

Misschien kun je veel vragen met ‘ja’ beantwoorden. Wanneer je meer controle over je brein/volle hoofd wilt, zodat je bijvoorbeeld niet overprikkeld of verveeld raakt, is het belangrijk dat je je bewust bent van je gedachten en leert omgaan met je emoties. Dit doe je door grip te krijgen op jouw brein. En hoe je dat doet, leren wij je tijdens de workshop. Je bent je van harte welkom op

vrijdag 15 maart a.s. van 10.00 – 16.00 uur
Theehuis de Akermolen: Zwarte Pad 30, Amsterdam

Tijdens de workshop gaan wij praktisch aan de slag met de dingen waar je tegenaan loopt in je werk of privéleven, krijg je inzicht in hoe jij doet wat je doet én hoe jij zelf invloed kunt uitoefenen om dat te veranderen. Je komt erachter wat jij écht wilt. Er wordt gedurende de dag veel geoefend met elkaar. Zie het als een uitgebreide coachsessie, met als bonus dat je ook nog eens kunt leren van andere deelnemers in de groep.

Wie zijn wij?

Liesbeth en Margreet delen de passie in het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke groei & ontwikkeling. Vanuit hun eigen kennis en ervaring nemen ze je op een eenvoudige wijze mee naar mogelijkheden en oplossingen waar jij mee verder kunt. Als je meer over één van ons wilt weten, neem dan een kijkje nemen op onze websites.

Informatie, aanmelden en investering

Aanmelden kan via deze site door bij ‘contact’ het formulier in te vullen. Bij opmerkingen kun je aangeven dat het om jouw aanmelding voor de workshop gaat. Bellen kan ook: met Margreet Top (06-29030027) of Liesbeth van Breemen (06-53593452). De workshop gaat door als minimaal 10 deelnemers zich op hebben gegeven. Je ontvangt een factuur per e-mail voor aanvang van de workshop. Je bent definitief ingeschreven als de betaling binnen is.

Voor particulieren is de investering voor workshop € 125,00 (inclusief BTW), voor zakelijke klanten, bedrijven/organisaties  € 150,00 per deelnemer (exclusief BTW). De prijs is inclusief materialen en koffie/thee en exclusief lunch. Breng je eigen lunchpakket mee of maak gebruik van de lunchkaart. Mocht je om wat voor reden toch niet deel kunnen nemen na betaling, dan ontvang je 50% van de kosten retour.