fbpx

5 goede redenen … om naar een coach te gaan

Vaak ga je voor onderhoud of mankementen aan je auto naar een vakgarage. Voor jouw lijf of uiterlijk bezoek je een sportschool, een fysiotherapeut en de kapper. Maar als je problemen hebt op je werk, op school of in je dagelijks leven waar je last van hebt, voelt het soms gek of raar om hulp te zoeken. Mensen, die een probleem ervaren, doen vaak iets wat ze niet willen, of willen iets wat ze niet doen. Weer anderen voelen iets wat ze niet willen voelen, of voelen iets niet wat ze wel zouden willen voelen. En… als je doet, wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen.

Ik geef je vijf goede redenen om met je vraag of probleem naar een coach te gaan. Liesbeth van Breemen, coaching & training kan je bij al deze vragen vakkundig begeleiden. Zoals je kunt lezen, zijn de redenen heel uiteenlopend en wellicht staat de jouwe er niet bij. Natuurlijk ben je van harte uitgenodigd voor een gesprek over wat jou bezighoudt.

Je denkt na over ander werk  of een carrière switch en weet niet waar je moet beginnen? 
Een traject voor loopbaanbegeleiding biedt uitkomst. In een aantal sessies krijg jij zicht op jouw talenten, kwaliteiten, vaardigheden en passies. Wat is belangrijk voor jou in je werk? Of vind je solliciteren juist spannend? Met de juiste tools krijg je meer zelfvertrouwen en presenteer jij je met overtuiging in het gesprek. Gewapend met een goed profiel en eerste arbeidsmarkt-oriëntatie kun jij op pad!

Je hebt last van (faal)angst, burn-out verschijnselen en wil daar vanaf? 
Ik zie veel mensen in mijn praktijk, die worstelen met stress, druk en verwachtingen. De steeds snellere informatievoorziening, sociale media en internet doen daar soms nog een schepje bovenop. Acceptatie, leren ontspannen en grenzen stellen kunnen je helpen om een betere balans te vinden tussen kunnen, willen en moeten. Een individueel traject op maat, waarin je steeds meer los komt van oude patronen, valkuilen en blokkades leert herkennen, levert een toegevoegde waarde voor de rest van je leven!

Je loopt steeds tegen problemen of gewoontes aan en wil dat blijvend veranderen? 
Mensen, die een probleem ervaren, doen vaak iets wat ze niet willen, of willen iets wat ze niet doen. Weer anderen voelen iets wat ze niet willen voelen, of voelen iets niet wat ze wel zouden willen voelen. En… als je doet, wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Ja, dat is er een om over na te denken… Een sessie, waarin je jouw vraag door een opstelling onder begeleiding gaat neerzetten en uitwerken, kan tot indrukwekkende inzichten leiden. Mensen, die een opstelling hebben gedaan, ervaren hierna vaak meer rust, ruimte en balans in hun leven. Lees meer over opstellingen.

Je bent bezig met jouw gezondheid, op gewicht komen en blijven, actief bewegen en je wilt patronen doorbreken? 
Je bent al aardig op weg met het fit houden en krijgen van je lijf en leden. Dat is mooi. Soms ervaar je een terugval in je oude patronen. Hoe zou het zijn om dit te doorbreken en blijvend aan te pakken? Een ‘Beter in je vel’-traject past precies bij jou. In de eerste sessie maken we een persoonlijk ‘moodboard’ en een stappenplan waarmee jij direct aan de slag kan. Je ontdekt jouw blokkades, jouw valkuilen en krijgt inzichten in wat jij nodig hebt om je doel(en) te bereiken!

Je worstelt met vragen over de relatie met je partner, kinderen of familie en wil inzicht in wat jij kunt doen? 
Jouw vraag of probleem gaan we door middel van een (familie)opstelling onder begeleiding neerzetten en uitwerken. Dit kan tot indrukwekkende inzichten leiden. Mensen, die een opstelling hebben gedaan, ervaren hierna vaak meer rust, ruimte en balans in hun leven. Lees meer over familieopstellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *